Våran uppväxt

 

1981 etablerades Medimex Produkter AB av Jan Gustafsson & Gunnar Karlsson i ett garage i Jakobsberg. Företaget startades upp med en liten revolversvarv, Köping CR1, som då klarade av den något mindre produktion än dagens. Men ganska snart insåg man att efterfrågan växte och man fick köpa in flertalet svarvar för att kunna leverera. Utveckligen var positiv och redan på 80 talet så utvecklades ett stort kontaktnät och relationer som består än idag! 1984 hade Jan värvat Pierre Priester till företaget då de delade bakgrund och bekantskap från tiderna på Transema. Gunnar lämnade företaget efter årsslutet 1985.
1997 var året då verksamhen växte ur sina lokaler och flytten blev att faktum. Vi gick från vår hyrda fastighet till att äga mark och verkstad beläget på Munsö. Med åren har vi blivit en komplett och certifierad underleverantör som tar totalansvar för såväl mekanik som logistik mot ett flertal ledande kunder i olika branscher. Våra mål är att våra produkter och tjänster ska hålla högsta möjliga standard, och alltid motsvara kundernas förväntningar och krav.

Bild_1
press to zoom
Bild_2
press to zoom
Bild_3
press to zoom
Bild_4
press to zoom
1/1

Våran filosofi

Dels för att tillfredsställa våra kunder och dels för att vi vill ha så mycket kontroll som möjligt på vad vi levererar, så har vi  som huvudleverantör utvecklat ett komplett nät med flertalet underleverantörer. Detta gör att våra kunder kan koncentrera sig på annat. Med detta kan även vi bättre se till att vi ger ifrån oss en komplett och väl tillverkad produkt. På så sätt har vi full kontroll och kan se till att ständigt öka kvalitét och göra att våra kunder känner sig lugna med att lämna över ansvaret

Kedja.png